Ge mig sommar!



Längtar efter sommaren! Ska bli så härligt i sommar, huset vi bor i står ju precis vid sjön så Kira kommer kunna bada varje dag om hon vill, och det vill hon kan jag slå vad om. Hon älskar att simma, det är det bästa hon vet.
Man kan stå och kasta pinnar till henne en evighet.


Känns så skönt att det är fredag. Imorgon, sovmorgon !! =)



Kira



Mitt söta lillhjärta! Måste bara lägga upp en bild jag hittade på Kira, hon är ju inte alltid sötast i världen :D Haha

badkar !

Är just nu hos mia och tar det lite lugnt. Har just ätit, super god pasta och skinksås. Snart ska jag låna Mias badkar och bara ta det lite lugnt och varva ner. Saknar att ha ett badkar faktiskt. Är så skönt att bara krypa ner där och läsa en bok.

 Idag har inte varit någon toppendag direkt.
Det började med att jag låg så länge i sängen, tror inte jag fattade riktigt vad klockan egentligen var. Så jag kom till jobbet någon minut sen. Och jag hatar att komma alldeles precis eller försent, man hinner inte varva ner.

Sen när jag skulle gå ut och röka efter lunchen (lunchciggen är väldigt viktig för mig ;)) så upptäcker jag att cigg helvete ligger kvar i bilen som var på Tobbes jobb. Lyckas låna en cigg av en jobbkompis, går ut och ska röka den. Tändaren har såklart tagit slut så tar upp tändstickorna och såklart har jag asken uppochner så alla åker ut i snön. Hatar när sånt här händer. Och dessutom hade jag äcklig lunch oxå! Skit dag...

Men nya tag imorgon, fredag och förhoppningsvis en toppenhelg efter det.
Ska försöka ta oss iväg till Nyby på fredagen och gratta Niklas som fyller år. Hoppas på att få sig lite tårta oxå ;)

Nej nu tror jag inte jag har så mkt mer vettigt att säga.

Mot badkaret!
                                             

Regler

 

Regler för hunden

 

1.Hunden får inte vara inne i huset.

2.Okej, hunden får vara inne i huset,   men bara i vissa rum.

3.Hunden får vara i alla rum, men får inte hoppa upp på möblerna.

4.Hunden får bara hoppa upp på de äldsta möblerna.

5.Okej, hunden får hoppa upp på alla möbler, men får inte sova med husse och matte i sängen.

6.Hunden får sova på sängen, men bara om han får lov av husse och matte.

7.Hunden får sova på sängen, men inte under lakanen.

8.Hunden får sova under lakanen, men bara om han får lov av husse och matte.

9.Hunden får sova under lakanen varenda natt.

10.Husse och matte måste be om lov för att få sova under lakanen med hunden.  



2011-02-24

Jag vill ha sommar nu! Är så less på vinter..
Brukar älska vintern, men nu är det till och med nog för mig.



Sommar ! <3

                                                        

.


Fattades bara att det skulle bli strul med lönen oxå..




Kat

Frän !   

2011-02-23



Har redan varit på jobbet en timme typ, snart dags att börja jobba.

Igår gav jag mig in i kampen om att klippa Kiras klor, inte det lättaste!
Hon är såå rädd för att klippa klorna, men efter mkt om och men har jag klippt typ en milimeter på varje klo. (tror jag iaf, om jag inte missade någon) Bättre att ta lite i taget flera gånger, det blir mer träning och dessutom mindre chans att man klipper i pulpan på klon. Vilket inte är bra eftersom hon redan är så rädd om sina tassar.

Längtar tills jag har internet hemma igen så man kan lägga in lite bilder på bloggen. Kanske ta kort på hur det ser ut i huset och lägga upp?

Nu ska jag dricka upp kaffet och sen är det dags igen ;)

dust it‏

2 Dust-It
Någon som har prövat den? Den låter ju himla bra i alla fall =)

2011-02-22

Idag fyller fina Malin 20 år, så nu kan hon äntligen köpa till mig på systemet! :D Haha.
Har på något konstigt sätt fått för mig att hon redan är/varit 20, så har frågat henne flera gånger om hon kan köpa till mig på systemet. Men det går inte så bra om man bara är 19.
Men nu äntligen så. GRATTIS MALIN!



Sitter på jobbet just nu, är ganska lugnt.
Sid ska kastreras nu snarast, ska ringa på lunchen och se om dom har någon tid nästa vecka. Ska bli så skönt att få det gjort, det verkligen märks att han är okastrerad kisset stinker och han är en riktig gaphals. Så hoppas att han ska bli lite lugnare efter kastreringen.

Har även beställt internet till huset nu, ska bli så skönt att ha internet hemma igen. Men det skulle dröja 2-4 veckor innan det är klart.

Nu ska jag gå och fika lite macka, ha en bra dag allihopa!

Måndag

Jag är verkligen ingen måndags människa...



Helgen

Idag ska Mia och lilla familjen med oss hem över helgen, kommer bli kanon mysigt.
Mia ska passa på att klippa sig hos Linda oxå, tror det kommer bli jätte fint. Jag blev väldigt nöjd när jag klippte mig hos Linda iaf =)

Igår var det hundcirkel oxå, Kira var med mig för första gången. Var lite nervös för hur hon skulle bete sig. Men hon var så jävla duktig! Hon var lite orolig i början, men det är inte så konstigt, väldigt annorlunda situation. Det är i en lokal och det var 2 andra hundar med igår, en tik och en hane. Men det slutade med att hon låg och sov på mina fötter efter en liten stund, lill tjejen =)

Så nu kommer hon få följa med på restrerande träffar som träning.
Sen så ska jag se om det finns möjlighet att vara med på Anjas träffar på måndagar med henne. Skulle vara kanon bra träning för henne, för hon behöver bland annat träna på att vara passiv. Ska se om det går att ordna, nu när man bor där borta så behövs det ju lite planering vad man än ska göra :)

Sid då, han är en jävel.. Han är inte alls snäll mot Kira och verkligen inte mot andra hundar.  Så nu blir det kastrering fort som fan för honom, och sen ska han få börja sitta ute på lina. För tror det kan vara så att han har tråkigt, att det är därför han jävlas så mkt med Kira. Så tänkte att det är värt ett försök och se om det blir bättre.
Jag vill inte att han ska få gå fritt ute än (om han nånsin kommer få göra det) är rädd att han ska sticka eller ställa till med nånting. Sen om vi skulle flytta till lägenhet igen så kan det bli svårt att ha honom inne, och jag vägrar att ha en ute katt i stan.

Nu ska jag jobba på lite här, ha en trevlig dag och en trevlig helg!


Tack!

Jag sitter på jobbet och hade just skrivit ett lång inlägg men såklart strular dator upp allt. Så hela texten försvann, men det jag egentligen ville säga är att jag har fått en bloggdesign av Zabine! Weeeiii =)

Kolla in hennes blogg http://wildasmami.blogg.se/ , otroligt inspirerande :)

Ha en bra dag

Ge mig!

Ge mig en tatuering nu! Är så himla sugen, men vet inte riktigt vad det ska bli nästa gång, vet att det blir en i färg iaf =)


 
                                                               




Nu har vi flyttat in i huset och börjat på att känna oss som hemma, har haft en massa besök. Mer besök än vi nånsing haft på Trossgränd tror jag ;) Men det är bara trevligt.

Känns kanoners med huset, trivs bra där. Det enda negativa jag har kommit på hittills är väl att jag måste åka buss vissa dagar. Tobbe har skämt bort mig med skjus, kanske dags att ta körkort själv snart! Men har en del saker jag måste göra innan, men sen ska körkortet baske mig prioriteras.

Allting har löst sig bra med Kira oxå, hon har numera en alldeles egen dagmatte, och jag tror inte hon klagar. Hon har en hundkompis, (om än något tjurig som aldrig vill leka med henne) ett super stort ben, och en liten kille som ser till att det aldrig hinner blir tråkigt ;)

Just nu sitter jag hemma hos syster och har ätit god mat + efterrätt. Har hjälpt till att pyssla på lite här hemma hos henne, inte lätt att hinna med allting när man har en liten som vill vara med överallt.

Nu börjar det bli dags att packa ihop och bege sig hemåt. Känner mig helt nöjd med dagen och är helt klart redo för sängen..
 







                                                           

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!