2011-07-17

Det är mycket på gång nu, blir inte mycket tid över till bloggen.
Sitter just nu och bara slöar lite, hur skönt som helst!

Jag har ju redan haft min semester, hade jätte tidig. Känns lite surt när alla andra har sin semester nu. Men det är skönt att jobba oxå, ha något att göra =)


Saknar fin hjärtat!


Tjuv!

Nu förstår jag varför vattnet alltid tar slut! ;) Haha


Fint eller fult?

Vad tycker ni? Fint eller fult?



Tatuering

Jag har tatuerat armen nu på semestern =)
Svårt att ta en bild själv, får fråga Tobbe sen om han kan hjälpa mig :P
Jag är super nöjd med den redan, kommer bli ännu finare när alla färger sitter där dom ska =) 

Väntar på att Tobbe ska komma hem, han jobbar kväll. när han kommer hem, blir det mys och sen sova. Är trött..

Fina Figge!

Fina världens bästa, vackraste Figge!

Figge har fått somna in, har inte orkat skriva något om det förrens nu. Men nu ska jag försöka skriva några ord, men det känns inte som några ord räcker för att berätta om hur underbar kille han var. Ni som träffat honom vet hur snäll och underbar han var.

Figge har lärt mig otroligt mycket under dessa år, är så glad att jag har fått ha honom hos mig och lära känna honom. Kan fortfarande inte riktigt fatta att han verkligen är borta. Han har ju alltid funnits där och tröstat när man har varit ledsen och haft de tufft. Men jag vet att jag gjorde det bästa för honom, han orkade inte mera nu, orkade inte kämpa längre. Det var dags..

Figge har haft det ganska jobbigt sista tiden, han har haft problem med sitt hjärta som inte riktigt har funkat som det ska. Vilket har gjort att han inte orkat med allt som han vill. Det har varit jobbigt att se honom bli så gammal så fort. Men jag är glad att vi alla har fått ha honom så länge som vi har.

Han har hjälp många människor på olika sätt. Han var en sån klok hund. Bland annat så hjälpte han en tjej som är/var extremt hundrädd att det inte behöver vara någon fara bara för att man är stor. "är man stor måste man vara snäll" Stämde så bra in på honom! Han var så mjuk och snäll så det var helt omöjligt att inte tycka om honom, underbara hund!

Det värsta jag någonsin gjort var att besluta att låta honom somna in. Det var inte okej..
Han fick somna in i mitt knä med massor av kärlek. Han såg så lugn och trygg ut. Även den sista tiden i sitt liv så hjälpte han mig att förstå att det var det rätta och att han förstod.


Jag älskar dig varje dag och för evigt! Jag vet att du har det bra nu, men jag saknar dig så det gör ont i hjärtat!


Finaste Figge















<3 Finaste hjärtat, jag saknar dig!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!