2011-04-28

Idag blir det stan med Mirja efter jobbet! =)
Ska bland annat kika efter en ny dator, följa med Mirja och kolla på byxor och sen om det hinns innan bussen går, en snabbsväng solarium oxå. Kommer bli en skön dag, är ju så fint väder oxå.

Det gick bra med Sids kastrering igår oxå. Var så skönt att hämta hem den lilla igen. Igår var han himla tussig. La sig och sov brevid Kiras vattenskål med en liten filt på sig.
Katter ska tydligen inte äta förrens dagen efter dom har varit sövda, men igår kväll var han så hungrig på kvällen så han försökte äta Kiras stora hundmats kulor. Så jag hade inte hjärta att låta honom vara hungrig mer, han fick några kulor torrfoder iaf.
Men imorse fick han sin kära tonfisk igen, gud va han käkade! Hade i smärtstillande tabletter i maten och dom slank ner dom med i bara farten.

Idag har jag även besök av Niklas, han är hemma och väntar på att jag ska komma hem. Mysigt med lite besök av familjen :) Emma har varit hos mig i veckan oxå och hjälpt mig att passa Kira medans vi har jobbat. Vet inte vad jag skulle göra utan min familj. Dom har verkligen hjälpt mig mycket dom senaste veckorna med Kira nu när hon har löpt <3

Nu lite kaffe, igen ;)

2011-04-27

Idag ska lilla Sid bli kastrerad, ska bli skönt att få det gjort.
Men det var verkligen synd om honom imorse. Ingen mat på länge, intryck i en bur, in i bilen. Hans Blick var ganska ynklig, lill stackarn =)



Kira har även fått sin vaccination idag. Stackars Tobbe som fick ta hand om det här på sin lediga dag. Men vi måste ju få det gjort någon gång :)

Skulle sola med Mirja igår, men allt strulade så det blev inget av med det. Ska göra nytt försök på Torsdag igen och hoppas det går bättre :P Haha

Skor

Förresten, har ju köpt 2 par nya skor. Super fina!
Men, jag fick skavsår av dom på en gång. Tror jag måste gå in dom sakta men säkert ;)






2011-04-26

Har äntligen beställt ett nytt halsband till Kira, det är rosa! Jag har aldrig gillat rosa. Men tror Kira skulle vara så fin i rosa, så vi testar. Hon ska till och med få rosa bajspåsar :D Haha. Tobbe tycker nog inte riktigt att det är okej ;)

Har beställt halsbandet från en tjej som syr egna halsband, hon är kanon duktig. Beställde ett hals band till Figge hos henne och är mer än nöjd med det. Hon hade fått in en ny modell nu, så det blir den kira får testa.
 
                                                
                                                 Den här modellen fast i andra färger =)




                                                                  Kolla in hennes sida. 

                                                              http://www.minxdesign.se/



Annars då, har haft en skön påsk. Fint väder och mycket pyssel ute. Har hunnit med en hel del.
Börjar få lite grönt på gräsmattan nu.
Så skönt det är med värme och sol, känner att man blir piggare och får mer energi :)

Nu lite kaffe, snart jobb

25 april

Igår jobbade Tobbe kväll så Mamma och Pappa kom hit så skulle vi spela lite bingolotto. Men precis när vi skulle sätta igång kommer Dennis och Therese på besök, men sötaste Keyla såklart!
Mamma fick gulla lite bebis och Keyla verkade mer än nöjd, hon är så glad hela tiden !

Vilket kanon väder det har varit i påsk, jag och Tobbe har hunnit med en hel del här hemma. Både krattat och planterat lite små saker. Nu vill jag att det ska växa upp fort bara.

Nä dricka upp kaffet och ut på en riktig träningsrunda med fin tjejen.


Fina dag!

Vilken kanon dag det är! Så skönt!



Tobbe har krattar massor.



Medans Kira har solat =)


Just de, sid var oxå med på ett hörn =)

Nu kommer mamma och pappa, vi ska spela bingo lotta ikväll ;) haha

Bästa

Jag är nog bäst!





RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!