2011-09-28

Sids nya favoritplats är uppe på bokhyllan. Han har lite problem att få plats med hela sig inne i "kojan". Men det funkar ju att ligga med kroppen lite inne och lite ute oxå:)



2011-09-09

Friskvårdsdag på jobbet idag


Vi tävlar med vår egengjorda drake. haha :D


Nu tror jag det blir några avsnitt av Dexter och varva ner lite

Smakprov kattmat

Klicka på länken så kan ni beställa smakprov på Bilanx. Det är Sids favoritmat, han gillar alla smaker dom har.

http://www.webropol.com/P.aspx?id=411891&cid=47069520




2011-09-06


Snart är det dags för flytten. Hade glömt att det är så jävla mycket att göra. Trots att jag har packat det mest onödiga redan så är det massor kvar. Det ska packas, slängas och sorteras. Tar ju aldrig slut...
Ikväll blir det att ta ett ryck och försöka få någon ordning.

Även att det blir så jävla mycket tvätt oxå. Alla gardiner, täcken, kuddar ska tvättas samtigt!


Men det känns verkligen skönt att det är på gång. Ska bli skönt att komma till stan igen. Det är absolut inget fel på Lillsjöhögen, men det känns mer som ett ställe man ska flytta till när det är dags för barn och så. OCH när jag oxå har körkort. För det har varit extremt jobbigt att inte ha körkort nu när vi bott där..
Vet att jag borde ta tag i körkortet, men jag har så mycket annat på gång just nu. Så jag hinner inte ;) Blir nog tids nog..

Nu jobb igen =)





2011-09-05


Vad tycker ni om tatueringar på fingrar?

Själv tycker jag det är snyggt, om det är ett snyggt motiv. Som någon enkel text. Funderar på om jag ska hitta på något sånt som nästa tatuering.



2011-09-01

Äntligen börjar det kännas som flytten närmar sig, vi flyttar den 17:e! Känns så skönt att flytta till egen lägenhet. Men samtidigt lite konstigt, det är ju väldigt vuxet att köpa en egen lägenhet. Men, man får göra om som man vill! :D

ikväll ska jag iväg på hundcirkel med Anja. Tror det kommer bli kanon roligt, har ju lyckats locka med mig mamma oxå. Tycker man lär sig så mycket på cirkeln, många kunniga och roliga människor där :) Kira ska såklart oxå med, men först blir det en liten visit till Karin :)

Nu dags att jobba lite igen.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!