Nära flytt nu

Sitter framför datan och lyssnar på musik. försöker komma på vad det ska bli för mat idag. funderar på hemgjorda hamburgare med strips och det verkar som det fick godkänt av David oxå. Han har varit här hos mig nu sen i Fredags, mys =) Är trevligt med lite sällskap på promenaderna.

Nu är nog det mesta nerpackat känns det som. Fast det kommer fram fler och fler saker hela tiden :/
Imorgon kommer Pappa iaf och hämtar ett lass med kartonger som skall till Nyby så länge. Det blir lite mer plats då när vi ska ut med alla möbler och resten då på lördag. Tack Lena och Jimmy för att jag får låna erat garage några nätter, det är guld värt! =)

Det har löst sig med Figge på måndag oxå, han ska få vara hos Patrik och Anna över dagen. De tror jag kommer gå kanon bra. Fast är allt lite nervös iaf, man är ju lite fjantig med de där. Tack så mycket för att ni ställer upp, blir så mkt enklare att flytta in om han inte är i vägen överalllt. För han har ju en tendens till att vara det ;) Haha.


Nu blir det till att fixa iordning lite käk innan David hungrar ihjäl

Ha det bra!


There are so many things I want to do, but I end up doing not much.

De är så så såå mkt jag ska hinna med och göra nu och som jag ska tänka på och planera inför. Känns inte alls kul, känns som allt bara blir liggande på hög. Men idag har jag iaf hunnit med att packa lite och städat en del. Men de känns som inte så kul att städa och ordna när det nästa sekund ser lika förjävligt ur igen. Lägenheten börjar kännas ganska tom nu, allt står i ett hörn :D haha

Men ikväll blir det iaf mys med Tobbe och David. Tobbe ska laga middag ikväll, gott som tusan =)
Sen efter middagen blir det nog någon bra film och nån öl om man har tur. Sen en lång kväll promis med den söta.

Nu är det nog dags att gå och diska lite.

Men ha det bra!

Lillasyster

Idag är lillasyster här på besök, de är mysigt. Just nu är hon ute på promenad med Figge, vilket verkar bli en låång promenad. Men Figge misstycker nog inte :) Sen när hon kommer hem blir det lite film och mys.

Igår var jag, Tobbe och Figge på besök hos Anna och Patrik. Vi kikade på deras bilder från egypten och GUD va sugen man blir på att åka själv! Figge hade jätte roligt, alla klappade och gosade med honom, så han gick omkring där och tiggde gos från allihopa. Men jag tror hans favorit för kvällen blev Patrik :D Haha.



Har även varit med Mami idag, följde med henne och handlade. Det var roligt, vi hittade ett par fynd. Som vanligt :D

Nej nu kommer Emma hem så nu blire mys i soffan.

Heartless

In the night i hear ém talk.
the coldest story ever told
somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless..

Mycket på en gång

Det är mkt som skall göras innan en flytt, men förhoppningsvis är det sista flytten på ett tag nu.
Har hunnit packa en del men fortfarande mkt kvar. Det är segt att packa, man kan som inte packa ner vad som helst heller, man kan ju behöva de ;) haha

Imorgon kommer Figge igen, som jag har längtat efter honom =) Ska bli skönt att ha honom här.

Nej nu måste jag fortsätta städa lite innan Tobbe slutar jobba..

Hemma hos Mia

Idag är jag hemma hos Mia och ska hjälpa henne att packa upp lite och pyssla på. Kommer bli jätte fint här =)
Just nu sitter jag och väntar på att hon och Anna ska komma hem med Mias sängram, kanske kan sätta upp den idag med lite tur.


Snart är det ju dags för min egen flytt oxå, inte länge kvar. Längtar :) Jag tycker det är jätte jätte kul att flytta in, men jag hatar att flytta ut. Speciellt att flytt städa, kommer inte att bli roligt :/ Men som tur är ska min lilla mamma vara med och coacha mig så jag inte glömmer något viktigt, vilket annars är en stor risk. Haha.


Nu kommer dom tillbaka så ska ta och hjälpa till lite här.

Hade bra =)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!