Hantverkare

Dom håller ju på att renovera vårat badrum här hemma, det tar en himla tid men det blir förhoppningsvis bra när det är klart.
Båda vovvarna är duktiga när hanverkarna kommer hit. Bara dom får hälsa så går dom och lägger sig sen. Eller ja, Figge vill gärna vara med lite och kika vad dom gör. Men han blir nöjd ganska snabbt eftersom han inser att det inte är så intressant som han trodde.

Ikväll blir det en runda runt Lillsjön igen, det är en riktigt skön promenad runda. Speciellt på kvällen när det inte är så många andra där. Så kan man ha Kira lös så hon får leka lite, vågar inte riktigt släppa Figge helt lös där ännu. Behövs nog lite mer träning innan dess. Men han blir bättre och bättre han med, men man får ju lite träning av armarna oxå. För han vill ju gärna vara före Kira och det är svårt när hon är lös ;)

Igår var Malin och lillis på besök, riktigt trevligt! Vi kollade på prinsessan och Road Trip Beer Pong, båda var väl lite sådär. Men det var ett tidsfördriv en stund. Malin och lillis passade även vovvarna medans jag var på intervju för en praktikplats, det kändes som det gick bra. Men det gör det ju nästan alltid oxå hör man inget mer av dom, men det visar sig ju snart hur det gick.

Malin satte på Figge en "peruk"

Så jäkla söt!



Lill tjejen leker



Sötnosarna!

Nu, KAAAFFFEE!

Lillsjön

Hemma igen efter en promenad runt lillsjön med hundarna, skönt. Det går riktigt bra med dom =)


Kira är så duktig har henne lös nästan hela tiden, kopplar henne bara när det kommer folk eller hundar. Inte för att hon bryr sig om dom, men för säkerhets skull så gör jag det iaf.
På måndag ska vi med henne till veterinären för att se så allting är som det ska och registrera henne och lite såna små saker. Ska bli skönt att få det gjort. Var inte så fasligt dyrt heller faktiskt.
Nu är vovvarna trötta, båda ligger och sover. Skönt så man får en stund lugn och ro =)

Sötaste Figge, så skön stil =)


Lilla Kira

Imorgon ska jag på intervju för en praktikplats som eventuellt kan leda vidare till jobb. Hoppas att det går bra, känner att det vore skönt att ha nånting att göra.

Nu ska jag laga mat, har en hungrig lillasyster på besök

Ha det bra!

Hund kompis

Nu är det bestämt, Figge ska få sig en tjej! =) En liten tik han kan leka och umgås med. Hon är super söt och verkar passa alldeles utmärkt med oss. Men de får vi se när vi väl tagit hem henne, men de känns 100 % rätt.

Nu ska jag städa och greja på lite så det är fint när vi får fin främmande. 

Finaste Figge
Finaste Figge


Figge kollar så allt står rätt till hos grannarna

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!